Alle 365 Goed - Deze helden ga je zien!

Donderdag 04 mei 2017

Dat het op zaterdag 13 mei a.s. feest is in Vierlingsbeek, weet jij natuurlijk al lang. Op die avond is het namelijk Alle 365 Goed in Zalencentrum Concordia. Ter ere van het 25-jarig jubileum van je favoriete festival Op De Tôffel. Maar weet je ook al wie je die avond op het podium ziet schitteren? Nee? Lees dan maar eens even hieronder en bekijk ook zeker de filmpjes en foto's. Dan kom jij vast en zeker in de juiste feeststemming voor volgende week zaterdag!

 

DE FEESTBEESTEN VAN DE LOCO LOCO DISCOSHOW

De Loco Loco Discoshow is al meer dan 15 jaar een begrip in het Nederlandse en Vlaamse feestcircuit. Op festivals als Zwarte Cross, Pinkpop, Paaspop en Lowlands  brachten zij het publiek in een abnormale feestelijke extase. In 1999 en 2009 stonden de Loco’s Op De Tôffel en wie zijn er meer geschikt om het 25 jarig jubileum van ODT mee te vieren? Deze dj’s gaan verder waar anderen stoppen, want wat moet een dj met korfbalbekers en bladblazers? De heren schakelen moeiteloos tussen ouderwets niet hip en moderne vette hits. Ze grabbelen in hun platenbak naar disco, new wave en rock, maar ook verrassende feestplaatjes, vette partyknallers van nu en dansplaten van de jaren ’90. Het publiek wordt als een muzikale flipperbal heerlijk heen en weer geschoten.

Onder leiding van MC Stevie Starlight presenteren ze in hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde Sambaballen wedstrijd en de Vlaggenzwaaicompetitie. Het publiek kan hiermee ouderwetse sportprijzen winnen of zo’n handgeslagen Loco Loco gouden medaille. Zinvol? Nee, maar wel erg leuk!

Deze mannen zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest en weten elke keer weer te verrassen met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer! Kortom, alles Loco?

 

DJ TONY IS TERRIFIC!

Met zijn brede glimlach, zijn ongekende charmes en een primadeluxe mix van muziek en entertainment zet de altijd energieke Tony Terrific een onvergetelijke show neer die garant staat voor een superaanstekelijke feestsfeer. Onder het genot van de lekkerste funk, pop, rock en dance van de afgelopen 50 jaar (plus de grootste hits van nu!) is het weer goed toeven op de dansvloer!

Deze flamboyante gentleman is een graag geziene gast op Paaspop, Concert At Sea, Zwarte Cross en de Vierdaagsefeesten, stond reeds in de Heineken Music Hall, Ahoy Rotterdam, Klokgebouw Eindhoven, Amsterdam Arena, Madurodam, Efteling, Foxtrot Lowlands, Club 65 Paris en Waldorf Hilton London en staat op zaterdag 13 mei in Zalencentrum Concordia. Als gast-dj bij de Loco Loco Discoshow.

 

ONVERVALST MEEZINGEN MET DANNY PANADERO

Een show van Danny Panadero is in één woord een belevenis. Na een altijd spectaculaire opkomst begint the Voice of Holland aan zijn show met onnavolgbaar enthousiasme en weet hij een zaal in no time naar zijn hand(“jesss”) te zetten. Hij is een entertainer pur sang, die met humor en een fantastische zangstem het publiek weet te raken met onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandse repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit of een Duitse schlager. Danny voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “As Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!”

 

Deze bonte verzameling rasartiesten ga je dus zien tijdens Alle 365 Goed op zaterdag 13 mei a.s. in Zalencentrum Concordia te Vierlingsbeek. Tenminste, als je tot de gelukkigen hoort die een kaartje hebben weten te bemachtigen. Nog geen kaarten? Niet getreurd, we hebben er nog een paar over. Klik snel op de link hieronder om je kaarten te bestellen, en dan ben jij er ook bij!

KLIK HIER EN BESTEL JE KAARTEN!

 

ALLE 365 GOED!! – HET HÉLE JAAR FEEST IN ÉÉN AVOND MET DE LOCO LOCO DISCOSHOW

Zaterdag 13 mei 2017

Zalencentrum Concordia – Vrijthof 1, Vierlingsbeek

Zaal open: 20.30 uur

Aanvang: 21.00 uur

Entree: € 12,50 (voorverkoop) / € 15,00 (avondkassa)

Voorverkoop: klik hier