Nog één nachtje slapen...

Zaterdag 17 juni 2017

NOG ÉÉN NACHTJE SLAPEN...

En dan staat Vierlingsbeek voor de 25e keer Op De Tôffel! Zoals je ziet is het terrein er al bijna klaar voor.

Wist je trouwens dat de servicetent op ons terrein (naast de kassawagen) naast heel veel service ook een enorme keur aan fraaie merchandise biedt? Dé blikvanger van dit seizoen is uiteraard het speciale ODT-jubileumshirt. Voor slechts € 15,- is 'ie van jou en kun je picobello gekleed met ons mee jubelen. Ook ideaal als vaderdagcadeau!

Daarnaast hebben we natuurlijk ook aan onze kleinste bezoekers gedacht. Ranja en snoepzakjes zijn namelijk ook in de servicetent te koop. Net als vouchers voor een schminkbeurt. Onze schmink-ster Winkie Schminkie is van 14:30 tot 17:00 op het terrein aanwezig om iedereen (jong, maar ook oud!) tegen een luttel bedrag te voorzien van een laagje verf. Voor het uitleven van de eigen creativiteit kan er ook nog stoepkrijt worden verkregen. In bruikleen, dat wel, want we willen zoveel mogelijk straat-kunstenaars aan het werk zien.

Tot slot nog wat praktische koopwaar: oordopjes zijn ook weer verkrijgbaar, en er kan tevens weer een kluisje gehuurd worden om al je spullen veilig in op te bergen. De regenponcho's hebben we dit jaar maar op zolder laten liggen...

Neem je portemonnee dus mee, net als je vader en je kinderen. En al je vrienden, goede zin en dansschoenen. Dan zien we je graag morgen vanaf 13:30!

TOT OP DE TÔFFEL, TOT MORGEN!