Info

ALGEMEEN
Op De Tôffel vindt plaats op het Vrijthof, een plein in het centrum van Vierlingsbeek. Vierlingsbeek is gelegen in het oosten van Noord-Brabant, midden tussen Nijmegen en Venlo. Het festival vindt sinds 1993 plaats.

EIGEN DRANK VERBODEN
Op De Tôffel is een gratis toegankelijk festival en dat wil het graag blijven. Inkomsten uit de horeca zijn voor de organisatie dan ook onmisbaar. Vandaar dat het meenemen en nuttigen van zelf meegenomen drank niet is toegestaan. Bezoekers worden aan de ingang gecontroleerd.

GEEN ALCOHOL ONDER DE 18 JAAR
Het is verboden om alcohol te verkopen aan mensen jonger dan 18 jaar. En ook het nuttigen van alcoholhoudende drank is verboden als je nog geen 18 jaar bent. Dit geldt natuurlijk ook tijdens Op De Tôffel. Daarom zal er bij twijfel over de leeftijd gevraagd worden naar een legitimatie. Aan bezoekers die niet kunnen aantonen 18 jaar of ouder te zijn, zal geen alcohol worden geschonken. En let op: deze regel geldt niet alleen aan de bar maar op het gehele festivalterrein. Zorg dus dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt!

INVALIDENTOILET
Minder validen die geen gebruik kunnen maken van de reguliere sanitaire voorzieningen op het festivalterrein kunnen terecht in het nabij gelegen Vitaliteitscentrum Brabant. Meld je bij de in- en uitgang nabij "Het Andere Podium" en je wordt door een van onze medewerkers verder geholpen.

LOCKERS
Op het festivalterrein zijn lockers (kluisjes) aanwezig. Hierin zijn persoonlijke spullen veilig op te bergen. Voor gebruik van de lockers wordt een kleine vergoeding en een borgsom gevraagd. De borgsom wordt na inlevering van de sleutel uiteraard weer geretourneerd.

PINNEN
Op het terrein is drank alleen te betalen met Op De Tôffel bonnen. Deze zijn zowel contant als met de pin verkrijgbaar bij de kassa.