Op Ut Tuffelke! Deelnemers bekend!

Woensdag 13 maart 2019

ZATERDAG 23 MAART: OP UT TUFFELKE + BEKENDMAKING PROGRAMMA ODT19!

Wat wordt de openingsact van Op De Tôffel 2019? Dat is dé vraag die iedereen bezig zal houden tijdens de 25e editie van bandwedstrijd Op Ut Tuffelke. Uit alle inzendingen zijn drie puike bands geselecteerd die het strijdperk zullen betreden, te weten:


THURSDAY’S COMING – dynamische poprock uit Overloon
ROYAL CALYPSOMEN – catchy melting pot van rock ‘n roll, sixties beat en new wave uit Oeffelt
THE EMBRASSIBLES – grensvernietigende funky jazz uit Nijmegen


Van dit drietal vertoont elke band een half uur zijn kunsten. In welke volgorde is een verrassing want
 ie wordt door loting bepaald. Een deskundige jury tenslotte, kiest de ongetwijfeld gelukkige winnaar van Op Ut Tuffelke en dat wordt een hele kluif gezien het hoge peil van het deelnemersveld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!

Als kers op de taart wordt tijdens de prijsuitreiking ook de complete line-up van Op De Tôffel 2019 bekend gemaakt. Wie staan er op zaterdag 15 juni allemaal Op De Tôffel? Na vanavond zijn er geen geheimen meer!

Op Ut Tuffelke vindt plaats op zaterdag 23 maart in Gryphus aan de Grotestraat 18a te Vierlingsbeek. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur, de eerste act beklimt om 21.00 uur het podium. De entree voor Op Ut Tuffelke is geheel gratis.

DOWNLOAD DE OFFICIÉLE OP DE TÔFFEL-APP!
Ook dit jaar is ie er weer: de enige echte onvervalste Op De Tôffel-app! Blijf op de hoogte over het laatste nieuws rondom Op Ut Tuffelke, Op De Tôffel, lees alles over de acts die optreden, kijk videoclips, zie wie waar speelt en nog veel meer. Kortom: alle info over ODT19 in je broekzak! De app is beschikbaar voor zowel Android als iPhone. Download 'm snel in je eigen appwinkel!