Contact

ALGEMEEN
Stichting Op De Tôffel
postbus 15
5820 AA Vierlingsbeek
info@opdetoffel.nl

SPONSORING
Voor bedrijven of organisaties die Op De Tôffel een warm hart toedragen zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren en het festival te ondersteunen. Interesse? Mail naar sponsoring@opdetoffel.nl

FESTIVALMARKT
Tijdens Op De Tôffel is er wederom ruimte voor een non-food markt van ongeveer 20 kramen. De markt staat opgesteld naast Het Ene Podium en Het Andere Podium, waardoor er een constante doorloop langs de markt is. Afmetingen van de standaard marktkramen zijn 4 x 1,20 meter. De marktkramen zijn voorzien van zeil. De huur per kraam bedraagt 50 euro exclusief BTW. Geïnteresseerde standhouders kunnen een aanvraag sturen naar marktmeester@opdetoffel.nl met daarin een precieze vermelding van hun koopwaren en het aantal stands (of grondvlak). Een brief sturen naar bovenstaand postadres kan natuurlijk ook. 

Voor standhouders met etenswaren in de verkoop is het zinloos te reageren. Hierin is Op De Tôffel ruimschoots voorzien.

VRIJWILLIGERS
Zonder vrijwilligers geen Op De Tôffel. Meer dan honderd zijn er rond het festival actief en daar is de organisatie heel erg blij mee. Wil je ook een helpende hand toesteken voor, tijdens of na Op De Tôffel, meld je dan aan bij de slavendrijver@opdetoffel.nl.