Geen Op De Tôffel in 2021...

Gepubliceerd op: Woensdag 07 april 2021

Helaas, ook in 2021 vindt er geen editie van Op De Tôffel plaats. Na lang wikken en wegen hebben we besloten om dit jaar geen festival te organiseren. We hebben er tevens voor gekozen om niet te verplaatsen naar de herfst.

Nu er enige duidelijkheid is omtrent verschillende zaken aangaande het organiseren van festivals, is het organiseren van een festival naar onze mening niet mogelijk. Het is voor ons lang onduidelijk geweest, maar met nu nog maar 3 maanden te gaan rest ons niets anders dan te annuleren. De situatie waarin we ons nu bevinden is niet stabiel genoeg om een festival zoals wij het graag zien te organiseren. 

We hebben gekeken naar alternatieven zoals verschuiven naar september. Echter barst de festivalagenda in september helemaal uit zijn voegen. Daarnaast brengt het verschuiven te veel andere problemen met zich mee.

Op De Tôffel kan alleen maar bestaan door de inzet van vrijwilligers en de bijdrage van sponsoren. Een festival opbouwen en draaien met meer dan 100 vrijwilligers op 1,5 meter afstand is een onhandelbare situatie. Daarnaast willen we de (lokale) ondernemers die ons altijd trouw sponsoren niet nog meer belasten in deze tijd.

Hopelijk zien we elkaar in juni 2022 voor een nieuwe editie van Op De Tôffel.

Blijf gezond, steun de culturele sector en tot volgend jaar!