NOG MEER NAMEN!

Gepubliceerd op: Maandag 30 maart 2020

JA HOOR!

Daar zijn ze dan! Nog meer namen! 

Sommigen onder jullie kennen hem misschien nog van Sandusky. Nu komt Mathijs Peeters echter onder de naam Litzberg gaat hij terug naar zijn Limburgse roots (Roggel!). Gelukkig in heel verstaanbaar Engels, dat wel ;-)

Froukje! Wie? Jawel, niemand minder dan Froukje! Klinkt niet bekend? Met in totaal meer dan een half miljoen (!) streams van haar hit "Groter dan ik" zal het niet lang meer duren voordat iedereen haar boodschap over de staat van het klimaatprobleem kent.

Sta even stil bij Slack Attack! Of nee, eigenlijk niet! Lukt ook niet. Groovende indiejazz waarbij het koperwerk je in extase brengt. En dat in Vierlingsbeek. Wij van Op De Tôffel adviseren: zien, luisteren, beleven!

"By the order of the peaky blinders...". Wie wel eens Peaky Blinders op Netflix heeft gekeken, kent de band Foxlane misschien onbewust. Deze Nijmeegse (!) band schreef namelijk een van de Peaky Blinders titeltrack "Birmingham". Hear hear!

Hupsee! Tafels aan de kant, spuug in je haar, mouwen opstropen en daar gaan we! Speedmobile, met twee leden van ex-Peter Pan Speedrock en een lid van Batmobile, maakt een perfecte combi om eens efkes lekker los te gaan!