EERSTE NAMEN BEKEND!!

Gepubliceerd op: Maandag 09 maart 2020

JAAAAAAAAA!

Daar zijn ze dan; de eerste namen van Op De Tôffel 2020!!!

Als eerste de Nederlandstalige sensatie WIES die met haar mix van pop en electronica van zich laat horen. "Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band nog geen jaar bestaat, wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en de Grote Prijs van Nederland 2019. "Soms Is Het Te Laat" (OOR)

De tweede act is de dun smerende groep stucadoors GOLDBAND. Haagse Markt-house meets bouwmarkt-pop met als motto:  ‘16 hits per vierkante meter, smeer dun, verdien geld.’

Queen's Pleasure ken je misschien van hun The Clash cover. "Gedreven door een moorddadig verlangen naar liefde klinkt deze band als een mix tussen de Dandy Warhols en Blur, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Een grootse sound met energie voor tien, die je kan verwachten van een band is z’n late tiener jaren." (OOR)

NEMSIS is een jonge band met echt een smoel wat zich uit in energieke muziek met rauwe gitaren, heldere vocalen en gekke geluidjes waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Zelf noemen ze het Modern-Oriental Grungepop.

Mr. Weazley blaast je omver met een heerlijke dosis energie, verpakt in Hip Hop, Afrobeat & Reggae. In 2018 en 2019 knalden ze direct op zo’n 50 festivals door heel Nederland en niet de minste: De Popronde, Zwarte Cross, Oerol, Mañana Mañàna, MadNes, Luie Hond, KetiKoti en Lowlands.

EN DAT ZIJN NOG MAAR DE EERSTE NAMEN!!!!!