Humor, bier en presentator!

Gepubliceerd op: Vrijdag 07 juni 2024

DE HUMOR LIGT OP STRAAT

Voor wie dacht dat het programma van Op De Tôffel compleet was hebben wij een teleurstellende mededeling, de trouwe bezoeker van Op De Tôffel zat er al op te wachten… Ter verhoging van de feestvreugde is er ook dit jaar weer straattheater. Twee acts komen het Vrijthof onveilig maken: Marshmallowman (Marsmannetje met een raketje vol vreemde vruchten van Mars) en De Bril-o-theek (dé optiek voor uw scherpste blik). Zoek ze op of kom ze tegen. Laat je verrassen, maak het mee en geniet ervan!

HEMELS BIER BIJ DE KERK

Bij een mooi festival hoort een mooi biertje. Bij een lekker muziekje hoort een… lekker biertje. Bij een heerlijke dag hoort een … ehh… heerlijk biertje. Precies daarom heeft Op De Tôffel ook dit jaar weer een speciaalbier terras opgetuigd op het bordes van de kerk. Daar worden zes prachtige biertjes geserveerd: La Chouffe Blonde, Tripel Karmeliet, Franziskaner Weizen, Leffe Blond 0.0 en Hoppekamp Special IPA van Gradoen Brouwers. Het speciaalste speciaalbier van vandaag is speciaal met citrahop gebrouwen voor Op De Tôffel 2024: Onder De Tôffel. Een éénmalig verkrijgbare heerlijk frisse lentebock met een verrassend fruitige smaak. Een must drink! Laat die smaakpapillen maar dansen! Proost!

HALLO VIERLINGSBEEK!

En dan heb je van ons nog de naam tegoed van degene die jullie allemaal welkom gaat heten, de presentator van dienst zo te zeggen. De host van ODT24 is Marlon Kicken, comedian en cabaretier van professie maar vooral ook gezegend met een liefde voor muziek. In zijn jonge jaren mocht de goedlachse Brabander graag van een stage diven en voelde hij zich thuis in de moshpit. Vandaag de dag is hij ook niet vies van hiphop en mag hij graag een beetje skanken op reggae en ska. Tijdens Op De Tôffel kan Marlon dus van alle smaken snoepen.